Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Flavour Sluts - Bansi

Με την θέση σε ισχύ και έναρξη εφαρμογής των Νόμων περί επιβολής ΕΦΚ στα έτοιμα υγρά αναπλήρωσης καθώς και της ενσωμάτωσης της TPD στο Εθνικό μας Δίκαιο, ήταν απλά θέμα χρόνου να στραφεί η αγορά προς τη λύση των υγρών τύπου SnV. Μην με παρεξηγήσετε, προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Δοκιμάζω συνεχώς τέτοια υγρά τον τελευταίο καιρό και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ούτε ένα το οποίο να είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος. Όλα μα όλα χρειάζονται μια κάποια περίοδο ομογενοποίησης.


Στην έκθεση της Θεσσαλονίκης λοιπόν, γνώρισα το Στράτο, που συνεχίζει επάξια τη λειτουργία της γνωστής σε όλους μας Nexxton. Αφού είπαμε πολλά και διάφορα, ήρθε και η ώρα των δοκιμών. Στα πεταχτά, με εργοστασιακούς ατμοποιητές και αφού έχουν περάσει από τα πνευμόνια μου καμιά 200ριά υγρό εκείνο το Σ/Κ, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη οπότε ο Στράτος φρόντισε να μου δώσει δουλειά από το σπίτι. Έτσι, πήρα στις αποσκευές μου μεταξύ άλλων και 4 από τις 7 γεύσεις της σειράς Flavor Sluts την οποία προς το παρόν τουλάχιστον, βρίσκουμε αποκλειστικά εκεί. Το κάθε πακέτο, αποτελείται από ένα μπουκάλι των 60ml που περιέχει ήδη 35ml μηδενική VG της Pink Mule και ένα μπουκαλάκι με 15ml άρωμα. Προσωπικά θεωρώ αυτό το είδος πακέτου ως το λιγότερο παραμετροποιήσιμο καθώς στην περίπτωση που θέλουμε παραπάνω νικοτίνη από 3.3mg/ml θα πρέπει να αφαιρέσουμε από τη μηδενική βάση του μεγάλου μπουκαλιού. Το ίδιο συμβαίνει και αν θέλουμε να αλλάξουμε την αναλογία PG/VG. Αυτό όμως είναι επιλογή της εκάστοτε εταιρείας. Επίσης προσωπικά, θα προτιμούσα το στυλ «μεγάλο μπουκάλι με το απαραίτητο άρωμα ήδη μέσα, που γεμίζει με τη βάση που θέλω». Από την άλλη, η μηδενική Pink Mule είναι εγγύηση και κάποιος που ξέρει από τα βασικά του ανακατέματος, μπορεί να την καβατζώσει και για μελλοντική χρήση! Σε κάθε ένα από τα 4 που θα δούμε παρακάτω, θα γράφω την αναλογία που χρησιμοποίησα, παρόλο που είναι η ίδια για όλα.

Bansi, Dead Rabbit RDA, 2*Clapton 26/32, 3mm πυρήνας, 0.34Ω, Cotton Candy

Αποφάσισα και εγώ να μπω στο κλίμα της εποχής και να χρησιμοποιήσω για τις δοκιμές μου ένα αεράτο εργαλείο στα 80W. Εννοείται πως πριν τα δοκίμασα και σε άλλους πιο σφιχτούς ατμοποιητές και έφτασα στο συμπέρασμα ότι μια χαρά παίζουν και σε μεγάλα γκάζια ώστε να σχηματίσω σωστή άποψη. Χρησιμοποίησα τα υλικά της συσκευασία, πλέον 10ml νικοτινούχας 70/30 VG/PG με νικοτίνη 1.2mg/ml, βγάζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα 70/30 με νικοτίνη 0.2mg/ml.

Η εταιρεία μας μιλάει για μια δροσερή φρουτοσαλάτα από καρπούζι, ώριμες φράουλες και ακτινίδιο. Το άρωμα από το μπουκαλάκι, αφήνει ξεκάθαρη τη φράουλα και το καρπούζι, ενώ το ακτινίδιο όχι και τόσο. Δυστυχώς αφήνει και μια χημική αίσθηση, πράγμα όχι και τόσο παράξενο ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε με φράουλα. Ας είμαστε ρεαλιστές όμως, άρωμα είναι, όχι φυσικός χυμός. Στάξιμο στον ατμοποιητή λοιπόν και πάμε να δούμε τι έχει να μας πει.

Ωραία και γλυκιά φράουλα που θυμίζει ζελεδάκι και αρώματα καρπουζιού φτάνουν από το drip tip μέχρι τις κάτω περιοχές των πνευμόνων με αυτό το υγρό! Είναι τόσο ευχάριστα γλυκό που νιώθω κάποιες τύψεις, ότι και καλά παραβαίνω τη χωρίς υδατάνθρακες διατροφή μου. Χρειάστηκε να κλείσω στο μισό τις τρύπες για να προσομοιώσω MTL τζούρα ώστε να δω τη ρινική εισπνοή αλλά τα κατάφερα. Εκεί το καρπούζι περνάει μπροστά με τη φράουλα να ακολουθεί, το ακτινίδιο ακόμα να αγνοείται. Στην εκπνοή από τη μύτη, επιτέλους εμφανίστηκε και αυτό. Παρέα με το καρπούζι κατά κύριο λόγο. Για χτύπημα και ντουμάνι δεν νομίζω ότι υπάρχει νόημα να πω καθώς αυτά εξαρτώνται από τις κατασκευαστικές προτιμήσεις του καθενός. Ε, αν δεν είχε και ντουμάνι στα 80W, θα πέταγα τον ψοφιοκούνελο από το παράθυρο. Και είναι και δανεικός! Η επίγευσή του είναι φανταστική, σαν να έχει λιώσει καραμέλα φράουλα στη γλώσσα και σκάει κατά κύματα. Πολλή γλύκα αλλά καθόλου λιγωτική ή μπουχτιστική. Και να σας πω κάτι? Ταιριάζει πολύ καλά με Freddo Espresso. Πράγμα όχι σύνηθες για φρουτένια υγρά, πλην λεμονιού ή μήλου.

85/100 από μένα, και ένα πολύ καλό υγρό. Με χάλασε υποκειμενικά η χημική μυρωδιά αλλά δεν επηρεάζει ευτυχώς το γευστικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα λίγο παραπάνω ακτινίδιο στο υγρό καθώς θεωρώ ότι η αύξηση της οξύτητας από μια τέτοια προσθήκη, θα έδινε άλλη διάσταση στο υγρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου