Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

VnV Liquids - Strawberry Ice Cream

Strawberry Ice Cream, Griffin 25 Plus, 2*Clapton 26/32 Kanthal A1, 2.5mm MC, 0.36Ω, Cotton Candy.

Πάμε στο τελευταίο της παρέας. «Απολαυστικό παγωτό με βανίλια Μαδαγασκάρης, κομματάκια ώριμης φράουλας περιχυμένα με σιρόπι φράουλας. Ένα παγωτό που ξεχωρίζει!». Αυτά μας λέει ο κατασκευαστής του. Πιέζοντας το μπουκαλάκι για να δω τη λέει στη μύτη, το δωμάτιο πήρε άρωμα βανίλιας και φράουλας και στο τσακ το διέσωσα από το να κάνει βουτιά σε σκεύος ρεσώ! Πρέπει να ψωνίσω κανένα Dead Rabbit κάποια στιγμή γιατί το τέρας μου έβγαλε τον αδόξαστο στο καθάρισμα, πρέπει να είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών που κάνει δοκιμές χωρίς dripper… Και αφού τελείωσε και αυτό το καθάρισμα, πάμε για το τελευταίο γέμισμα της σειράς.


Το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται κανείς, είναι η κρέμα βανίλιας. Κρέμα η οποία σε κάποια σημεία μου θύμισε κάτι από cream n cookies. Στο βάθος έρχεται η φράουλα, που αποδίδεται ως φρούτο και όχι ως σιρόπι ή μαρμελάδα. Ακριβώς μετά, το στόμα γεμίζει με μια γλυκάδα και ελαφρά οξύτητα που κάνουν το υγρό πολύ ευχάριστο. Για παγωτό δεν ξέρω, αλλά φράουλες με πολύ ωραία κρέμα βανίλιας, σίγουρα. Στην εισπνοή από τη μύτη η κρέμα σκεπάζει τα πάντα ενώ στη ρινική εκπνοή τα αρώματα φράουλας κυριαρχούν με την κρέμα να έρχεται στο υπόβαθρο. Η επίγευση έχει διάρκεια και μέτρια ένταση, με την κρέμα και τη φράουλα να εναλλάσσονται και την βανίλια να μένει στο τέλος, σε έναν πολύ ευχάριστο συνδυασμό γλυκάδας και ελάχιστης πικράδας. 95/100


Σαν συμπέρασμα θα πω ότι πρόκειται για μια πολύ καλή και γευστική σειρά. Ο προσανατολισμός της εταιρείας είναι καλά και γευστικά υγρά σε πολύ λογικές τιμές και νομίζω ότι το πέτυχαν. Και τα τέσσερα μου άρεσαν, αλλά προσωπικά και μόνο θα άφηνα σε δεύτερη μοίρα το καρπουζάκι. Αναμένω με ανυπομονησία τις επόμενες δημιουργίες των παιδιών και είμαι σίγουρος ότι και αυτές θα είναι το ίδιο καλές, αν όχι καλύτερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου