Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

God's Liquid - Dome

Dome, Dead Rabbit RDA, 2*Clapton 26/32, 3mm πυρήνας, 0.40Ω, Cotton Candy

Για το τελικό προϊόν, χρησιμοποίησα τα υλικά της συσκευασίας, πλέον 10ml νικοτινούχας 70/30 VG/PG με νικοτίνη 1.2mg/ml, βγάζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα 70/30 με νικοτίνη 0.2mg/ml. Η εταιρεία μας λέει ότι είναι «Κλασικός συνδυασμός γλυκών καπνών με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και ένα  γευστικό μυστικό που το απογειώνει». Το άρωμα από το μπουκαλάκι είναι όντως απολαυστικό. Ξεχωρίζει το φουντούκι, το φιστίκι, όχι τόσο το καπνικό αλλά είναι εκεί, μάλλον καραμέλα και νομίζω και κάποιο φρούτο, μπανάνα ίσως. Καθάρισμα τον κούνελο για άλλη μια φορά και πάμε να το δούμε και γευστικά.


Εμ δεν είναι μπανάνα... Έπαιξα με τα watt από 80-120, ανοιγόκλεισα αέρηδες και έκανα και άλλα τρελά κόλπα. Ένα πολύ γλυκό καπνικό, όχι μπουχτιστικό με τα ξηροκάρπια να παίζουν πάλι το ρόλο του κομπάρσου, και το «μυστικό» συστατικό να δίνει ρέστα. Το οποίο πρέπει να είναι κονιάκ ή σκούρο ρούμι. Στην απόπειρα ρινική εισπνοής ενισχύθηκε αυτή η άποψή μου καθώς κάτι τρίχες μου τις έκαψε και έτσουξε λίγο, ενώ στην εκπνοή από τη μύτη, η αίσθηση άλλαξε σε αλκοόλ και καραμέλα. Ντουμάνι και χτύπημα, μην τα λέμε πάλι, παίξτε ελεύθερα. Η επίγευσή του, σαφώς πιο επίμονη από τα προηγούμενα, είναι γλυκιά, με αρώματα καπνού που μπορεί να θυμίσουν και burley, και κάποια περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Σαφώς πιο έντονο από τα δύο προηγούμενα, απευθύνεται κυρίως σε όσους ζητούν κάπως πιο έντονα στοιχεία στον ατμό τους. Νομίζω ότι μια ενίσχυση θα την ήθελε το καπνικό του στοιχείο. 83/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου