Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Flavour Sluts - Smoke Swirl

Smoke Swirl, Dead Rabbit RDA, 2*Clapton 26/32, 3mm πυρήνας, 0.34Ω, Cotton Candy

Άφησα για τελευταίο αυτό το υγρό καθώς το θεωρώ τη ναυαρχίδα από τα 4 που δοκίμασα. Για βελούδινο μίγμα καπνού με καραμέλα και ξηρούς καρπούς μας μιλάει η εταιρία. Και το άρωμα από το μπουκαλάκι, δεν τους διαψεύδει. Είναι καθαρό το άρωμα του RY4 και ίσως και κάποιο άλλο καπνικό, με ψημένα αρώματα, ίσως Cavendish. Ταυτόχρονα, μια παχιά καραμέλα με πλήρη απουσία βουτύρου παρέα με φουντούκι. Χρησιμοποίησα τα υλικά της συσκευασία, πλέον 10ml νικοτινούχας 70/30 VG/PG με νικοτίνη 1.2mg/ml, βγάζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα 70/30 με νικοτίνη 0.2mg/ml. Καθάρισα, βαμβάκωσα και έσταξα. Πάμε να δούμε τι έχει να μας πει.


Με την πρώτη τζούρα, το στόμα γεμίζει γλυκάδα και καπνό. Το κύριο καπνικό του στοιχείο, είναι όντως RY, αποφεύγω να πω double καθώς πιστεύω ότι η γλυκάδα του παρέα με την καραμέλα θα ήταν άκρως μπουχτιστική. Προς το τέλος της τζούρας, το στόμα γεμίζει καραμέλα με παχιά υφή που μοιάζει στην ουσία με butterscotch αλλά χωρίς ίχνος γάλακτος ή βουτύρου. Ταυτόχρονα, έρχονται στο στόμα ξηροί καρποί χωρίς να μπορεί να είναι αισθητή η ακριβής σύσταση. Αυτό που οι σύμμαχοι ονομάζουν nutty. Τείνω παρόλα αυτά προς το φουντούκι καθώς τα ψημένα του αρώματα είναι συνήθως πιο αισθητά. Στην προσομοίωση ρινικής εισπνοής, η καραμέλα και το RY καλύπτουν τα πάντα, ενώ στην εκπνοή από τη μύτη μένουν τα ψημένα κομμάτια από τους ξηρούς καρπούς. Η επίγευσή του είναι γλυκιά με νότες καραμέλας και το RY να μένει στο στόμα για ώρα. Για ντουμάνι και χτύπημα, παίξτε μπάλα ελεύθερα!

Αυτό στο οποίο διαφέρει αυτό το υγρό με άλλες παρόμοιες υλοποιήσεις, είναι η υφή της καραμέλας. Και αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφώνησαν όλοι όσοι το δοκίμασαν (και μου ρούφηξαν κάμποσο πρέπει να ομολογήσω). Θα ήθελα λίγο λιγότερη γλύκα και θα πρότεινα στην εταιρεία να πειραματιστεί και με αλατισμένη καραμέλα. Για κάποιους αυτή έχει γίνει μόδα μόνο τα τελευταία χρόνια, όμως θεωρώ ότι με τα υπόλοιπα στοιχεία του υγρού θα ταιριάξει πολύ καλά. 92/100


Πάμε τώρα στα επιμέρους κομμάτια της σειράς. Το κόστος του είναι στα €12,90 που με την προϋπόθεση ότι θα χρειαστεί και ένα μπουστεράκι των €4,50, ανεβαίνει στα €17,40. Αν κάποιος ατμίζει παραπάνω νικοτίνη, ξεφεύγουμε. Αν υποθέσουμε τώρα ότι τα φθηνά 30μελα έτοιμα κόστιζαν από 9-11 ευρώ, εδώ έχουμε 60ml με ένα σχετικά λογικό κόστος. Κόστος που θα πλήρωνα ευχαρίστως για τα 2 τελευταία, λίγο σφιγμένα για το πρώτο και μάλλον δύσκολα για το δεύτερο. Τα τρία που δεν δοκίμασα, λέγονται Boogie Mellon, Lemon Art και Milf Juice. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να έχω την ευκαιρία. Να ευχαριστήσω το Στράτο και τη Nexxton για την εμπιστοσύνη τους και ας καθυστέρησα σχεδόν ένα μήνα να τα αναλύσω. Εντός των ημερών, ελπίζω να προλάβω να γράψω και για τη σειρά GODs και Uprising επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου