Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Flavour Sluts - Funky Monkey

Funky Monkey, Dead Rabbit RDA, 2*Clapton 26/32, 3mm πυρήνας, 0.34Ω, Cotton Candy

Καθάρισμα του κούνελου, νέα βαμβάκια και πάμε να δούμε το δεύτερο υγρό, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία περιέχει μπανάνες, άλλα ώριμα φρούτα και μια δόση κρέμας. Το άρωμα από το μπουκαλάκι, έχει κυρίαρχη την μπανάνα σε στυλ κρέμας και νομίζω επίσης ότι αναγνώρισα και πράσινο μήλο. Χρησιμοποίησα τα υλικά της συσκευασία, πλέον 10ml νικοτινούχας 70/30 VG/PG με νικοτίνη 1.2mg/ml, βγάζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα 70/30 με νικοτίνη 0.2mg/ml. Στάξιμο στον ατμοποιητή και πάμε να το δούμε και από κοντά.


Πράγματι, η μπανάνα είναι το κυρίαρχο στοιχείο του υγρού. Ενδέχεται να υπάρχει και λίγο μήλο, όπως και αχλάδι. Το κομμάτι που με μπέρδεψε περισσότερο είναι αυτό το οποίο δίνει μία κάπως γήινη αίσθηση στο υγρό, τείνω να πιστέψω ότι είναι φράουλα τύπου ripe. Θα έλεγα επίσης ότι έχει και κάποια αρώματα πορτοκαλιού, μπορεί να είναι απλά ευσεβής πόθος όμως. Τη μπανάνα αναγνώρισα και στην απόπειρα ρινικής εισπνοής, ενώ στην εκπνοή από τη μύτη κυριαρχεί η μπανάνα, νότες βανίλιας και μία απροσδιόριστη οξύτητα. Η επίγευση είναι υπόγλυκη και μικρή σε διάρκεια, με τελικό αποτέλεσμα που μοιάζει με μπανάνα και βανίλια. Για ντουμάνι και χτύπημα, μην τα ξαναλέμε, στο χέρι και τη μπαταρία του καθενός είναι. Νομίζω ότι οι μαμάδες της ατμιστικής κοινότητας θα θυμηθούν φρουτόκρεμες!

Δεν το βρήκα τόσο καλό όσο το προηγούμενο, θεωρώ ότι είναι μπερδεμένο χωρίς ξεκάθαρο προφίλ. Ίσως με την αφαίρεση κάποιων φρούτων και την προσθήκη άλλων, να δώσει πολύ περισσότερο. Οδηγός, η φρουτόκρεμα! 77/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου