Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

VnV Liquids - Gummy Bear Watermellon

Gummy Bear Watermelon, Griffin 25 Plus, 2*Clapton 26/32 Kanthal A1, 2.5mm MC, 0.36Ω, Cotton Candy.

Μετά το απαραίτητο καθάρισμα του ατμοποιητή, πάμε να δούμε και τον έτερο ζελεδένιο Καππαδόκη της σειράς. «Πολύ γευστικό ζελεδάκι από ώριμα καρπούζια, ιδανικό για τους λάτρεις των γλυκών και φρουτένιων υγρών!». Δεν βλέπουμε και ιδιαίτερες διαφορές στην περιγραφή των δύο υγρών. Μου κινεί το ενδιαφέρον όμως το ότι η σειρά δείχνει να χρησιμοποιεί πολύ καλές πρώτες ύλες και θα το αποδείξει με το καρπούζι ελπίζω, καθώς τα περισσότερα καρπούζια που έχω δοκιμάσει, φέρνουν σε σαπούνι. Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι, δίνει όντως αυτά τα χημικά στοιχεία που συναντάμε στα περισσότερα καρπούζια της αγοράς. Δεν με παραξενεύει αυτό καθώς προφανώς οφείλεται στο ότι δεν μπορεί να υπάρξει και ιδιαίτερη διαφοροποίηση σε αυτό το κομμάτι. Και πάλι μου είναι αδύνατο να αναγνωρίσω στοιχεία ζελέ στο άρωμα, μικρό το κακό αν η γεύση είναι στα επίπεδα του προηγούμενου. Υγρό στο θεριό και πάμε στη γευστική δοκιμή.


Εντάξει, εδώ το καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για κάτι στέρεο με γεύση καρπούζι. Θα μπορούσε να είναι ζελεδάκι, θα μπορούσε να είναι λουκούμι, θα μπορούσαν να είναι και αυτά τα ζαχαρωμένα φρουτάκια που βρίσκουμε σε τίποτα παγωτά. Το πρώτο πράμα που έρχεται στο στόμα, είναι γλυκάδα, σε γενναιόδωρες δόσεις. Στο καπάκι έρχεται και το καρπούζι, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι μόνο του. Αναγνώρισα κάποιες λουλουδάτες νότες, που μου θυμίζουν την αρμπαρόριζα σε γλυκό του κουταλιού, και όλο αυτό δίνει άλλη διάσταση στο υγρό. Στη ρινική εισπνοή, υπάρχει έντονο το καρπούζι και κάτι το οποίο δίνει λ. χ. μια κάπως πιο στερεή αίσθηση στον ατμό, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω τι. Στην εκπνοή από τη μύτη, γλυκάδα και καρπούζι. Η επίγευση είναι μέτριας διάρκειας αλλά με έντονη γλυκάδα, καρπούζι και μια οξύτητα που δένει το αποτέλεσμα.

Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα βήμα πίσω από το αντίστοιχο με τη φράουλα. Χωρίς όμως αυτό να το κάνει κακό. Μεταξύ αυτών των δύο θα επέλεγα σίγουρα τη φράουλα, με χαρακτηριστική άνεση όμως θα το καταναλώσω σε χρόνο ρεκόρ. 88/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου