Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

VnV Liquids - Gummy Bear Strawberry

Gummy Bear Strawberry, Griffin 25 Plus, 2*Clapton 26/32 Kanthal A1, 2.5mm MC, 0.36Ω, Cotton Candy.

Μετά την απόδοση του προηγούμενου υγρού, αποφάσισα να βγάλω τα βαριά όπλα για τα επόμενα. «Πολύ γευστικό ζελεδάκι με γλυκιά φράουλα ιδανικό για τους λάτρεις των γλυκών και φρουτένιων υγρών!». Αυτά μας λέει ο κατασκευαστής για το υγρό. Ανοίγοντας το μπουκαλάκι, η φράουλα με την οξύτητά της μόνο σε άνθρωπο με κομμένη μύτη δεν θα ήταν εμφανής. Δεν μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω αν πρόκειται για ζελέ ή για γρανίτα, μπορώ να πω όμως ότι σίγουρα πρόκειται για γλυκό υγρό. Υγρό στο τέρας και πάμε στα γρήγορα να δούμε τι γίνεται.


Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πει κανείς για τη γεύση του υγρού. Κάλλιστα θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως φρουτοποτό φράουλας. Με τίποτα δεν θα μπορούσα σε τυφλή δοκιμή να αναγνωρίσω κάτι σε ζελέ, σίγουρα όμως θα έβρισκα ομοιότητες αν στο καπάκι μου έδιναν ένα τέτοιο ζελεδάκι, βλέπε Haribo. Περισσότερο θα έλεγα ότι κινείται στις γραμμές των Slush που βλέπουμε συχνά να πωλούνται και τα οποία πολύ μου αρέσει να ενισχύω με βότκα! Είναι σαφής και η επιλογή καλής φράουλας καθώς είναι ένα από τα δύσκολα αρώματα στο άτμισμα. Στην εισπνοή από τη μύτη, η φράουλα τσούζει με την οξύτητά της ενώ τα γλυκά στοιχεία μένουν λίγο πιο πίσω. Στη ρινική εκπνοή, καταλαβαίνει κανείς πόσο πνευμονικός είναι ο προσανατολισμός του υγρού, με όλες τις γεύσεις να είναι εκεί ατόφιες και ζωντανές, πράγμα σχετικά σπάνιο. Η επίγευση έχει διάρκεια και ένταση και αφήνει γλυκιά φράουλα στο στόμα για ώρα.

Δεν με νοιάζει αν είναι ζελεδάκι, jelly shot, σιρόπι ή απλά φράουλα με κιτρικό οξύ ή και malic. Με νοιάζει ότι πρόκειται για υγρό το οποίο θα τιμήσω υπέρ του δέοντος στο μέλλον, και πολύ πιθανόν να το βανδαλίσω με διάφορες προσθήκες (σα να βλέπω τον Άλεξ να έχει ήδη πάρει το δίκαννο και να μου οργανώνει επιτροπή υποδοχής στη Σαλονίκη σε κάνα μήνα). 94/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου