Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

After-8 - Lemon Strawberry



Lemon Strawberry, 6mg, KF 3.1ES Clone, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 2.02Ω, Nakamitchi

Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Χυμός λεμόνι και μια δυνατή έκρηξη φράουλας. Ισορροπημένο, γλυκό και ξινό, ο τέλειος συνδυασμός για μένα.

Άλλος ένας διαφαινόμενος ενδιαφέρον συνδυασμός, που ξυπνά μνήμες παιδικής ηλικίας. Πράγματι, τα αρώματα που βγαίνουν από το μπουκαλάκι, θυμίζουν γρανίτες φράουλα λεμόνι όπως Algida Calippo (μόνο εγώ θυμάμαι τον ροζ σωλήνα γρανίτας με το λευκό κέντρο?) ή τα γνωστά Slush που πίναμε με καλαμάκι.
Άλλη μια έξτρα μνήμη, η γρανίτα που σέρβιρε ο «Μαύρος Γάτος» στην Κέρκυρα, η οποία γινόταν στη φραπεδιέρα με σορμπέ φράουλας και Sprite! Έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Το λεμόνι είναι αυτό που έρχεται πρώτο, με την οξύτητα και την πίκρα του να δίνουν το ρυθμό, ενώ προς το τέλος της τζούρας σκάει στο στόμα η γλύκα από τη φράουλα. Εδώ πρέπει να πω ότι η γεύση της φράουλας δεν είναι πολύ καλή και ίσως μια έρευνα από τον κατασκευαστή για κάποιας καλύτερης ποιότητας φράουλα, να αποτελεί καλή πρόταση. Η ρινική εισπνοή τονίζει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα με τη φράουλα ενώ στην εκπνοή από τη μύτη το λεμόνι κυριαρχεί. Ατμός και χτύπημα στα απολύτως αναμενόμενα επίπεδα, ενώ η επίγευση είναι γλυκιά, μέτριας έντασης και γεμάτη αρώματα λεμόνι. Η ιδέα του υγρού και αυτό που προσπαθεί να μας δώσει ο κατασκευαστής, αποτελούν εξαιρετική σύλληψη και αν δεν υπήρχε η παραφωνία της συγκεκριμένης φράουλας, θα αποτελούσε και εξαιρετική υλοποίηση. Στην παρούσα φάση όμως, 62/100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου