Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

After-8 - After-8's Pure




After 8’s Pure, 6mg, KF 3.1ES Clone, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 2.02Ω, Nakamitchi

Καθαρή συνταγή με μια μόνο σταγόνα από το μυστικό συστατικό μας, απλά για να δώσει αυτή την έξτρα επίγευση. Η Νο.1 επιλογή της ομάδας μας, μια γεύση έκπληξη ιδανική για όλη μέρα.

Αυτά μας λέει ο κατασκευαστής για το υγρό και φυσικά το πρώτο που ιντριγκάρει τον αναγνώστη, είναι το μυστικό αυτό συστατικό. Ανοίγοντας το μπουκαλάκι, το οποίο σημειωτέον πρέπει να είναι ώριμο, η μυρωδιά είναι χαρακτηριστική: μαλλί της γριάς, ή αλλιώς Αιθυλική Μαλτόλη.
Για να είμαι δίκαιος, αυτό είναι εμφανές σε όσους την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά στις ιδιοκατασκευές τους, οπότε μην στενοχωρηθείτε αν εσάς σας μυρίσει σκέτη βάση. Έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Άγευστος ατμός που συμπεριφέρεται ατμιστικά σαν σκέτη βάση, με το «μυστικό» συστατικό να εμφανίζεται προς το τέλος της εισπνοής. Μια ελαφρά γλυκάδα, με στοιχεία καμένης ζάχαρης, που σε καμία περίπτωση δεν κουράζει και δεν λιγώνει. Στην εισπνοή από τη μύτη επιβεβαιώνεται η παρουσία της μαλτόλης, σε εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό, ενώ κατά την εκπνοή από τη μύτη δεν υπάρχει κάτι έξτρα στο υγρό. Σαν ντουμάνι και χτύπημα, κινείται ακριβώς εκεί που θα περιμέναμε από ένα VG based υγρό με 6mg ενώ σαν επίγευση, υπάρχει αυτή η ζεστή γλύκα που δίνει το επιπλέον συστατικό. Το υγρό είναι λοιπόν ακριβώς αυτό που μας υπόσχεται: απλό, ελαφρύ, ιδανικό για όλη μέρα, χωρίς να κουράζει, με κάτι έξτρα ώστε να το διαφοροποιήσει από την σκέτη βάση. Δεν υπάρχουν γεύσεις, νότες και επίπεδα. Μόνο κάτι απλά ευχάριστο. Σαν υγρό, θα πρέπει να το βαθμολογήσω με 70/100, καθώς δεν έχει κάτι να αποδώσει. Σαν ιδέα και υπόσχεση, θα του έδινα 89/100. Στον πίνακά μου όμως, θα περάσω την πρώτη βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου