Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Liqua - Peach

Το υγρό που δοκίμασα, είχε περιεκτικότητα 12mg/ml και για τη δοκιμή χρησιμοποίησα κλώνο Kayfun 3.1ES με 2.0Ω MC 2mm στήσιμο με Kanthal A1 0.25mm πάνω στο SVD.

Όταν έμαθα για την κυκλοφορία αυτού του υγρού, ενθουσιάστηκα. Κατά κανόνα, η εταιρεία βγάζει καλά φρουτογλυκά με τις απαραίτητες εξαιρέσεις φυσικά. Επίσης, τα περισσότερα υγρά με γεύση ροδάκινο που κυκλοφορούν και που έχω δοκιμάσει τουλάχιστον, δεν έχουν να πουν και πολλά πράγματα. Όταν λοιπόν άνοιξα το μπουκαλάκι, παρατήρησα πολύ ωραίο άρωμα από ροδάκινο. Πιστό, γλυκό και φιλόξενο. Ενθουσιασμένος, γέμισα τον ατμοποιητή και ξεκίνησα να το ατμίζω.
Απογοήτευση! Είχε την αίσθηση μπαγιάτικου ψωμιού, με μία γλύκα στο παρασκήνιο και ελάχιστα αρώματα από ροδάκινο. Σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν και ότι κάτι δεν κάνω εγώ καλά, οπότε του έδωσα το χρόνο του μπας και το συνηθίσω. Τελικά δεν. Αυτή η ψωμένια αίσθηση παρέμεινε και το μόνο που άλλαξε στα υπόλοιπα ήταν η αίσθηση της γλυκάδας, η οποία καταλάγιασε αρκετά και εμφανίστηκε μία ελαφρά οξύτητα. Τα αρώματα από το ροδάκινο πολύ διακριτικά και γενικά η εμπειρία δεν ήταν και πολύ ευχάριστη. Από χτύπημα, δεν το συζητάμε, άφθονο. Μπορεί να φταίει και αυτό για την όχι και πολύ καλή απόδοση της γεύσης, και σίγουρα τα 12mg είναι πολλά για φρουτένιο υγρό με υπεροπλία pg. Το μεγάλο ζόρι βέβαια ήρθε όταν αποπειράθηκα να κάνω ρινική εισπνοή, όπου και εισέπραξα μία υπερβολική γλυκάδα πάνω σε μια χημική μυρωδιά από ροδάκινο. Καμία αλλαγή και στη ρινική εκπνοή, ενώ το ντουμάνι σε φυσιολογικά για pg based υγρό επίπεδα. Αφού με δυσκολία άδειασα το τανκ, ευτυχώς το νάνο, γέμισα με σκέτη βάση για να δω και πως συμπεριφέρεται εκεί. Μέχρι τη μέση του τανκ είχε εξαφανιστεί όποια ιδέα από ροδάκινο υπήρχε, και παρέμεινε αυτή η ψωμάδα με συνοδεία γλυκάδας. Κάπου στο τελευταίο ml χάθηκαν όλα ευτυχώς και μπόρεσα να απολαύσω τη σκέτη βάση μου με ησυχία. Κρίμα και είχα πολλές ελπίδες για το συγκεκριμένο. 52/100 με τη σημείωση πως το μεγαλύτερο ποσοστό του βαθμού, οφείλεται στο άρωμα από το μπουκαλάκι και το άρωμα που αφήνει στο χώρο ο ατμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου