Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Wanted - Silver Bullet


Φέρνοντας το μπουκαλάκι στη μύτη, τα αρώματα τα οποία συνάντησα ήταν πολύ ίδια με το προηγούμενο, αλλά σε ακόμα μικρότερη ένταση. Μία γλυκιά καπνική μυρωδιά κυριαρχούσε με αισθητή την παρουσία καμένης ζάχαρης και κάτι άλλο το οποίο σε βότανο μου έκανε αλλά δεν ήταν αρκετό για να το αναγνωρίσω από τη μυρωδιά και μόνο. Γέμισα τον ατμοποιητή και ξεκίνησα να ατμίζω. Και βρέθηκα αντιμέτωπος με μία παράξενη αίσθηση.
Έχουμε συνηθίσει τα καπνικά να είναι είτε ξηρά είτε γλυκά. Ε, αυτό με κάποιο τρόπο είχε και τις δύο αυτές ιδιότητες. Αισθητή αλλά όχι κουραστική γλυκάδα στην εισπνοή, καπνική γεύση που θυμίζει τη φιλοσοφία RY υγρών και αίσθηση ξηρότητας στην εκπνοή. Όταν λέμε ξηρότητα, δεν εννοούμε ξηρό στόμα αλλά την αίσθηση του ξερού καπνικού που οι περισσότεροι αναγνωρίζουμε σε αρκετά υγρά της αγοράς. Όσο συνέχιζα να το ατμίζω, η γεύση εξελίχθηκε αρκετά και η γλυκάδα σταμάτησε να είναι τόσο έντονη. Κατέβασα αρκετά τα βολτ σε αυτή τη φάση γιατί ακόμα πάλευα να αναγνωρίσω αυτό το κάτι που δεν βρήκα από τη μυρωδιά. Δεν τα κατάφερα, αν και άρχισα να τείνω σε κάτι σαν καβουρντισμένο κουκουνάρι, ή γενικά κάτι το οποίο αφήνει καβουρντισμένη αίσθηση στο χώρο. Αλλά η παρουσία του είναι τόσο διακριτική που δύσκολα θα το παρατηρήσει κάποιος. Η παραγωγή ατμού σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και το χτύπημα εξαιρετικό και απόλυτα ταιριαστό. Μόλις άδειασε το τανκ, γέμισα με σκέτη βάση και τα αρώματα του υγρού εξαφανίστηκαν σχεδόν αμέσως. Σαν τελικό συμπέρασμα, θεωρώ ότι είναι ένα ωραίο, χαλαρό και εύγευστο υγρό το οποίο προσφέρεται για ολοήμερο άτμισμα. Το θεωρώ λίγο καλύτερο από το προηγούμενο στον τομέα του χτυπήματος, καθώς με αυτό τον τρόπο μπορεί να σταθεί και σε καταστάσεις που θέλουν το κάτι παραπάνω όπως ένα ποτό ας πούμε. 90/100.

2 σχόλια:

  1. Άψογη περιγραφή, σήμερα ανακάλυψα το blogspot σου και το βρίσκω άψογο. Ατμίζω γύρω στο μισό χρόνο και τα setups μου είναι:
    1. Atmizzoo Guppy + Sophia By leo
    2. iStick 50w + Melo

    Δοκίμασα μια φορά το συγκεκριμένο υγρό (Wanted Silver Bullet) και εκτοτε είναι από τα αγαπημένα μου. Γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο άλλο, λίγο φθηνότερο σε τιμή που να είναι αντίστοιχο στη γεύση του; Ατμίζω αρκετά ml την ημέρα και δεν.. συμφέρει χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ.
      Στην ερώτησή σου τώρα, δυστυχώς ενώ πολλά είναι τα καπνικά με ξηρούς καρπούς που κυκλοφορούν, δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάποιο να του μοιάζει!

      Διαγραφή