Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Wanted - Introduction

Στις 06/08 η Vapeland μου έστειλε για δοκιμή τα τέσσερα υγρά της σειράς Wanted, λίγο πριν κυκλοφορήσουν ώστε να έχουν μια έξτρα γνώμη και φυσικά για ένα review όταν με το καλό κυκλοφορούσαν.

Σήμερα, μετά από ενημέρωση από την εταιρεία, έμαθα ότι κυκλοφόρησαν και επίσημα οπότε παραθέτω αυτούσιο το review που έκανα τότε, ευχαριστώντας την vapeland για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν σε αυτό το project.


"Μία σειρά από 4 premium καπνικά αρώματα από την εταιρεία «The State of Velvet Vape» έφτασε στα χέρια μου για δοκιμή. 
Ας ξεκινήσουμε με τη συσκευασία.

 Το πακέτο με τα τέσσερα μπουκαλάκια των 10ml





αποτελείται από ένα μακρόστενο κουτί όπως φαίνεται στη φωτογραφία




Πολύ ωραίο concept, που θυμίζει πακέτο του 18ου αιώνα, και παραπέμπει στην Άγρια Δύση. Αντί για γραμματόσημο, τα λογότυπα των 4 υγρών της σειράς. Από την κάτω πλευρά, υπάρχουν τέσσερις «στόχοι» με τα λογότυπα, τους οποίους μπορούμε να αφαιρέσουμε και να τοποθετήσουμε τα μπουκαλάκια, πράγμα που το μετατρέπει σε βάση.




Ανοίγοντας το κουτί, βλέπουμε τις οδηγίες για την τοποθέτηση και το φυλλάδιο με οδηγίες προφύλαξης σε 12 γλώσσες, και ανασηκώνοντας το εσωτερικό καπάκι, τα 4 μπουκαλάκια και ένα σταγονόμετρο κατάλληλου μεγέθους, βρίσκονται ξαπλωμένα μπροστά μας.

Η συσκευασία των 30 ml, εξίσου εντυπωσιακή. Παραπέμπει σε ανακοίνωση καταζητούμενου, με αμοιβή 20 000 τζούρες.




 Εσωτερικά στο κουτί βρίσκουμε ένα φυλλάδιο με οδηγίες προφύλαξης σε 12 γλώσσες, και το μπουκαλάκι ξαπλωμένο δίπλα σε ένα σταγονόμετρο.




Από τις πιο εντυπωσιακές συσκευασίες που έχω συναντήσει, με το πακέτο των 4*10ml να είναι ίσως το πιο πρωτότυπο είδος συσκευασίας πακέτου που έχω δει.

Πάμε τώρα στα υγρά.

Όπως ενημερώθηκα από τον κατασκευαστή, πρόκειται για μία σειρά premium καπνικών υγρών, κάτι που σίγουρα έλειπε από την αγορά. Πριν σπεύσετε να διαφωνήσετε, θα γίνω πιο συγκεκριμένος. Καθαρές, premium καπνικές γεύσεις, δεν υπάρχουν στην αγορά, πλην των El Toro. Υπάρχουν πολλές γεύσεις με προσμίξεις στην βάση του καπνού, αλλά καθαρές όχι. Και όταν λέω premium, εννοώ υγρά που έχουν τη δυνατότητα να αποδίδουν πιστά μια γεύση, με ισορροπία, χωρίς απότομα χτυπήματα και τραχύτητα, και να αφήνουν στον ατμιστή μια ευχάριστη αίσθηση. Και αυτά θα είναι τα έξτρα κριτήρια μου για την παρουσίασή τους. Όλα τα υγρά που μου εστάλησαν, περιέχουν 6mg/ml νικοτίνης, ενώ σύμφωνα με τον κατασκευαστή η αναλογία PG-VG είναι στο 50-50. Για τη δοκιμή, θα χρησιμοποιηθεί ένας κλώνος Kayfun 3.1ES με microcoil 1.6Ω, διαμέτρου 2mm φτιαγμένο από Kanthal D 0.28mm, πάνω σε SVD το οποίο τροφοδοτεί με 4.2-4.5 βολτ. Ο ατμοποιητής φοράει το nano kit και αυτό το αναφέρω για να έχουμε μια ιδέα ως προς τις ποσότητες και την απόσταση επιστομίου – αντίστασης με ότι συνεπάγεται αυτό. Για κάθε υγρό, μπαίνει νέο βαμβάκι και στρώνεται με άτμισμα 1ml βάση 75-25 vg-pg των 5mg, ενώ μόλις αδειάσει το τανκ, γεμίζεται πάλι με σκέτη βάση για να δούμε πόσο επίμονο είναι το υγρό. Τα υγρά τα δοκίμασα με τη σειρά που βρίσκονται πάνω στο πακέτο, αρχίζοντας από τα δεξιά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου