Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Liqua - Coffee

Το υγρό που δοκίμασα είχε περιεκτικότητα 6mg/ml και για τη δοκιμή χρησιμοποίησα Kanger Evod με 1.8Ω αντίσταση, πάνω σε Vamo V2.

Ανοίγοντας το μπουκαλάκι, η μυρωδιά ήταν λίγη και υποτονική. Θύμιζε το κλασσικό εσπρεσάκι της FA, αλλά σε πολύ αχνή έκδοση. Ο evod άλλξε κεφαλή, κατέβηκε στα 1.8Ω και υποδέχτηκε ένα πλήρες γέμισμα.
Αυτή τη φορά σκαρφάλωσε στο νεοαποκτηθέν Vamo και στα 10W, και αφού τράβηξα κάνα δύο χωρίς το fire να ποτίσουν καλά τα φυτίλια, του έδωσα να καταλάβει. Αδιάφορο το αποτέλεσμα. Ούτε καλό, ούτε κακό. Έφερνε περισσότερο σε νες καφέ, το άρωμα δεν ήταν έντονο και υπέβοσκε μία ελαφρά γλυκάδα. Δεν με χάλασε, καθόλου μάλιστα, καθώς όσο περνούσε η ώρα έφτιαχνε αρκετά η γεύση με αποτέλεσμα να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι έφταιγε η καινούρια κεφαλή για το αρχικό υποτονικό συμπέρασμα. Παρ’ όλα αυτά, δεν ενθουσιάστηκα, ίσως και επειδή τα περισσότερα υγρά της εταιρείας μου έχουν αφήσει εξαιρετική εντύπωση, με αποτέλεσμα να έχω υψηλές απαιτήσεις από κάθε νέο που φτάνει στα χέρια μου. Το άτμισα ευχάριστα, σε ολοήμερη χρήση και σε καλές ποσότητες. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν με ξετρέλανε και το 65/100 που του βάζω μπορεί να ακούγεται κακό, όμως δεν είναι. Αυτοί φταίνε που τα άλλα υγρά τους είναι ως επί το πλείστον υπέροχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου