Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Liqua - Cuban Cigar

Το υγρό που δοκίμασα είχε περιεκτικότητα 12mg/ml και το έβαλα σε Kanger Evod 2.1Ω επάνω στο LavaTube.

Tribeca. Μέχρι να δοκιμάσουμε όλοι αυτό το ατμιστικό υγρό, αυτό το όνομα το ήξεραν μόνο οι Νεοϋορκέζοι, καθώς πρόκειται για μια περιοχή στο Μανχάταν. Πρόκειται για ένα ακρώνυμο που σημαίνει Triangle Below Canal Street.
Όσοι φαν της υψηλής γαστρονομίας έχουν επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη, θα έχουν ακουστά για το ομώνυμο εστιατόριο στο κέντρο της Tribeca, έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από την Gaele Greene και όσοι παρακολουθούσαν το Αμερικάνικο Top Chef ξέρουν περί τι σκύλας στην κριτική πρόκειται!!!

"Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα υγρά Liqua ρε Cruiser???"
Έχει να κάνει με γειτονιές κυρίες και κύριοι!

Δοκίμασα λοιπόν το Cuban Cigar σε 12ρι και έπαθα την πλάκα μου. Τα εκτιμώ ιδιαίτερα τα υγρά αυτής της εταιρείας, αλλά εδώ έπαθα σοκ!!! Ένα Tribeca χωρίς γλυκάδα και χωρίς οινοπνευματίλα.

"Μπα? Τι μας λες? Άμα δεν έχει οινόπνευμα, δεν είναι Tribeca!"
Οκ, ούτε βότκα είναι αλλά έτερον εκάτερον. Cuban Cigar λέγεται και το φτιάχνει η Liqua, δεν το πούλησε κανείς για Tribecca ρε παλιοτρόλ της Halo! (Χιουμοράκι!)

Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα, ότι αν το Halo είναι Tribeca, τότε το Liqua Cuban Cigar είναι το Soho (ή η Chinatown, η Little Italy, το Greenwich Village). Όλες κοντινές γειτονιές!!!

89/100 Εύκολα!!!

4 σχόλια:

  1. Να σε καλά που μοιραζεσε και εδώ και στο φόρουμ τις εντυπώσεις σου.Προσωπικά εμένα με εχεις βοηθήσει να γλυτωσω πολλά λεφτά πεταμενα.
    Όσο για το cuban cigar τρελή πιπιλα και λέω αίγα σιγά να δοκιμασω όλα τα liqua.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά. Αυτός είναι ο σκοπός μου, να βοηθήσω στην επιλογή υγρών, ιδιαίτερα όσους λόγω τόπου διαμονής δεν έχουν πρόσβαση σε δοκιμή σε κατάστημα

      Διαγραφή
  2. Δεν ξερω αν θα το παρομοιαζα με το Tribeca. Το Tribeca δεν μου αρεσει. Ισως γιατι εχει ολα αυτα που λες μεσα. Το Cuban Cigar αντιθετα οταν το πρωτοδοκιμασα επαθα πλακα. Επιτελους ενα πουρο ειπα!! !! !! Εχει μπει μονιμα στην δεκαδα των υγρων μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση. Ξαναδιαβάζοντας αυτή μου την περιγραφή, συνεχίζω να πιστεύω το ίδιο. Για το Cuban Cigar του 2013 όμως, όχι για το σημερινό καθώς έχει σίγουρα αλλάξει η συνταγή. Και ας παίρνει όρκο η εταιρεία για το αντίθετο!!!

      Διαγραφή