Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

The Vape Laboratory - Lamda for Λiquid Gaucho



Lamda for Λiquid Gaucho, 6mg, 50/50, Tobecco KF4, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.85Ω, Drago Cotton

Ένα κλασικό καπνικό από την Lamda που συνδυάζει απαλή κρέμα με πολύ ελαφριές νότες καραμέλας και φράουλας, ενώ εξαιρετικά διακριτική είναι η παρουσία από σαντιγί. Αυτά μας λέει η εταιρία για το υγρό. Ανοίγοντας λοιπόν το μπουκαλάκι, η μυρωδιά παραπέμπει αμέσως σε άλλες δύο γνωστές ονομασίες: Smoke by After – 8 και RY4 Double. Τίποτα άλλο τουλάχιστον στο κομμάτι της όσφρησης. Υγρό λοιπόν στον ατμοποιητή και πάμε.

Έτσι είναι και το κύριο κομμάτι της γεύσης. Η γεύση από το RY4 Double είναι εντελώς αδύνατον να περάσει απαρατήρητη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κάποιες φορές που δεν είναι η γεύση που σε οδηγεί να καταλάβεις κάτι, αλλά το συναίσθημα. Και πριν με κράξετε για πολύ μελό, εξηγούμαι: όλοι μας έχουμε κάποια υγρά τα οποία μας έχουν σημαδέψει, τα οποία συνήθως τα έχουμε δοκιμάσει στην αρχή της ατμιστικής μας καριέρας. Ένα από αυτά που έχουν σημαδέψει εμένα, είναι το κλασσικό RY4. Και όταν ατμίζω κάτι το οποίο έχει πολλά στοιχεία του, μία ανατριχίλα την έχω. Και αυτό μου συνέβη με αυτό το υγρό. Αυτό που μου το προκάλεσε, είναι προφανώς ο συνδυασμός με την κρέμα και ίσως και λίγη καραμέλα. Φράουλα δεν συνάντησα, ενώ αν πω ότι έχω τη δυνατότητα να αναγνωρίσω σε ένα υγρό τη διαφορά σκέτης κρέμας με κρέμα και σαντιγί, θα πέσουν αμπέρ να με κάψουν τον παραμυθά... Στη ρινική εισπνοή, παρόλο που το καπνικό στοιχείο κυριαρχεί, η κρέμα αποκτά ακόμα περισσότερη ένταση, ενώ στην εκπνοή από τη μύτη το καπνικό περνάει σε δεύτερη μοίρα και η σαντιγί είναι ολοκάθαρη. Όχι κρέμα, όχι καραμέλα. Φράουλα, ακόμα δεν κατάφερα να συναντήσω. Η επίγευση, μέτριας διάρκειας και έντασης, είναι βελούδινη και καπνική. Το χτύπημα αρκετά ανεβασμένο και η παραγωγή ατμού σε αναμενόμενα επίπεδα.

Δεν είναι η πρωτοτυπία της γεύσης που εντυπωσιάζει σε αυτό το υγρό. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε ατμίσει άπειρα υγρά τα οποία βασίζονται στο RY4, είτε απλό είτε Double. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η διακριτική αλλά διακριτή παρουσία των επιμέρους συστατικών που το κάνουν ανάλαφρο, ευχάριστο και επιθυμητό όλες τις ώρες του 24ώρου, χειμώνα καλοκαίρι, με καφέ, ποτό, μπύρα, γενικά ανά πάσα στιγμή. Δεν κουράζει, δεν μπουχτίζει και στους πιο παλιούς, πολλά θυμίζει! Ο ορισμός του all day vape. 92/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου