Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Liqua - Bright Tobacco


 Το υγρό που δοκίμασα είχε περιεκτικότητα 12mg/ml και για τη δοκιμή χρησιμοποίησα Kanger Evod με αντίσταση 2.1Ω επάνω σε VV No.1.

Σύμφωνα με λεγόμενα που άκουσα για το συγκεκριμένο, περίμενα κάτι που να αναδίδει μία φρεσκάδα, χωρίς αυτό να υπερκαλύπτει την καπνίλα του. Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και απόρησα αρκετά, αλλά έχοντας εμπιστοσύνη στη Liqua γέμισα έναν ολοκαίνουριο Evod και μπήκα στο ψητό.
Μου ήρθε πολύ έντονη γεύση σοκολάτας, αλλά όχι η σοκολάτα όπως την ξέρουμε. Κάτι σε καρπούς κακάο περισσότερο που να σου αφήνουν να καταλάβεις ότι ατμίζεις κάτι άλλο. Ωραία καπνική γεύση με νότες από άγουρο κακάο, μη μου ζητάτε να αναλύσω και την ποικιλία, δεν έχω φτάσει σε τέτοιο level!!! Χωρίς να το καταλάβω, το άτμισα all day χωρίς ίχνος κούρασης, και χωρίς να ζητήσω διάλειμμα. Και ξαναγέμισα τον Evod, και συνέχισα ακάθεκτος! Αν δεν κάνω λάθος, μένει ακόμα ένα καπνικό να δοκιμάσω και αρκετά φρουτογλυκά. Κάτι μου λέει που θα πάρει καιρό αυτή η αποστολή, αλλά θα το απολαύσω πλήρως. 82/100, ευκολάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου