Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

The Vape Laboratory - Aλchemy Latte

Aλchemy Latte, Phenomenon Zest, SS316, 2.5mm SC, 0.69Ω, Drago Cotton.

Για τη δική μου κατασκευή, χρησιμοποίησα μία βάση που αποτελείται από 80% VG συνδέσμου (99,8%), 10% WFI και 10% Flavourtec 50/50 με 18mg νικοτίνης. Κατέληξα να δοκιμάσω αυτό το υγρό σε αυτό τον ατμοποιητή αφού το πέρασα και από άλλους, αποφασίζοντας ότι ταιριάζει περισσότερο στο γλυκό του προφίλ.

Και εδώ θα πω ότι θέλει σίγουρα λιγότερη VG, ισχύουν τα όσα έγραψα και για το Fidel

Όπως προδίδει και το όνομά του, το γευστικό αποτύπωμά του Latte είναι καφές με γλυκιά κρέμα. Σε ατμοποιητές καλής γευστικής ανάλυσης θα εμφανιστούν κρυφές νότες από καμένη ζάχαρη, μπαχαρικά, καραμέλα και μήλο. Αυτά μας λέει η εταιρεία για το υγρό. Πρέπει να πω ότι αυτό το υγρό μου δημιούργησε τις περισσότερες προσδοκίες από όλα καθώς το άρωμα πριν ακόμα βάλω τη βάση, ήταν μεθυστικό. Στην αρχή έδινε αρώματα από καφέ και μπισκότο. Μερικές μέρες μετά, μήλο. Στην εβδομάδα, πήρα και νότες καρύδας ενώ σήμερα, 14 μέρες μετά το άρωμα από το μπουκαλάκι μπισκότα γεμιστά με παγωτό καφέ και σιρόπι καραμέλας. Για να μη δημιουργώ εντυπώσεις, όχι, δεν είναι και η γεύση το ίδιο. Αλλά αυτά θα μας τα αναλύσει το Φαινόμενο.

240 βαθμοί κελσίου και 32W στο cuboid, ήταν ότι χρειαζόταν ώστε να μου δώσει αυτά που έπρεπε. Τελικά το υγρό είναι Latte. Και όσο και αν απεχθάνομαι οτιδήποτε άλλο από καφέ και νερό στο φλιτζάνι μου, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την πολύ πιστή απόδοση εδώ. Ελαφρύς καφές με αρκετή ένταση και γλυκιά κρέμα είναι το βασικό προφίλ του υγρού, κάποιες ψημένες νότες και μια σπιρτάδα που δεν μπορείς να καταλάβεις που οφείλεται μαζί κάτι σαν κανέλα ή μοσχοκάρυδο, συνθέτουν ένα πολύ ωραίο γλυκό υγρό. Στην εισπνοή από τη μύτη, η κρέμα παίρνει τα ηνία σε σημείο Latte Machiato ενώ στη ρινική εκπνοή έχουμε καφέ με μια ιδέα βανίλιας. Η επίγευση είναι ελαφριά και σύντομη και περιορίζεται στον καφέ και σε ψημένες νότες.

Ένα πολύ ωραίο υγρό το οποίο όμως δεν μπορώ να με δω να το ατμίζω όλη μέρα. Μπορώ όμως να πω με σιγουριά ότι θα το άτμιζα κάθε στιγμή εκτός από φάσεις παραλίας ή άφθονου αλκοόλ. 85/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου